waar te beginnen?

Het is altijd leuk om plannen te maken, maar van veel van die plannen komt vaak weinig terecht als je er niet gewoon aan begint. Enige tijd geleden heb ik een begin gemaakt met één van die plannen door middel van het maken van deze website. Omdat ik het een tijdje druk had met het organiseren en het geven van een zen introductiecursus voor vrachtwagenchauffeurs heb ik het even laten liggen, maar de cursus is nu voltooid en ik heb zin in een nieuwe uitdaging.

Zen heeft me geholpen om vrijer en gelukkiger in het leven te staan, en het heeft me ook nieuwsgierig gemaakt naar andere mogelijkheden om fysiek en mentaal te groeien. Ik heb al een aantal yoga lessen gevolgd bij verschillende leraren en leraressen en ieder doet het op een andere manier. Dit heeft me op het idee gebracht om her en der eens te gaan kijken hoe de yoga les op de verschillende locaties in en rond Breda vormgegeven wordt en hierover iets te schrijven op de website. Ook wil ik andere takken van sport zoals bijvoorbeeld Tai chi leren kennen op deze manier. Dit brengt me ook in de gelegenheid om mensen te ontmoeten die net als ik bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling en die van anderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s